Pöytäkirjat

Helvene toimikunta kokoontuu noin 6 kerta vuodessa. Toimikunnssa on noin 10 jäsentä jotka valittan vuosittain Kommodoorikokouksessa huhti/toukokuussa. Helvene toimikunnan kokouksesta laaditaan muistio/pöytäkirja joka julkaistan tässä Helvene kotisuvuilla. Helvene toimikunta rohkaisee Helsinkiläisiä venekerhoja antamaan palutetta toiminnasta ja vinkkejä aiheista joita toimikunta voisi käsitellä.

Helveneen ja Merellisen osaston/Liikuntvraston yhteiskokoukset

Yhteikokoukset pidetään keväällä toukkuussa ja yksyllä marraskuussa. Kutsuttuina ovat Helvene toimikunnan jäsenet. Merellisen osaston puolelta osallistuu sen osaston johtaja ja venesatamapääliköt. Kokous pidetään Kisahallin tiloissa

Helvene ja Helsingin kaupungin kulttuuri ja vapaa-aikatoimen perinteinen yhteistoimintatilaisuus pidettiin 12.12.2018.

Kokouksessa käsiteltiin Helvene toimikunnan ehdottamat aiheet.

Talvisäilytys ja laituriasiassa sovittiin että pidetään erillinen kokous tammikuussa 2019 viikolla 4 jossa syvennytään aiheiden yksityiskohtiin.

Kokousmuistiota ei ole viellä julkaistu.

Tiesitkö, että henkilötietolaki vaatii yhdistykseltäkin rekisteriselosteen? Rekisteriselosteesta tulee käydä ilmi rekisterinpitäjän yhteystiedot, mitä henkilötietoja käsitellään, tietojen käsittelyn tarkoitus ja suojauksen periaatteet. Katso tarkempia vinkkejä Yhdistystiedon Wikistä.


 

Airoranta Helsinki 1.12.2017